A decorat camera fetiței sale într-un mod inedit și le-a arătat internauților rezultatul, însă nu se aștepta la ce avea să urmeze. De ce a fost acuzată tânără mămică

Publicat: 09/12/2020 | 11:42

O tânără mămică a stârnit revoltă în mediul online după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu felul în care a amenajat camera fetiței sale. A fost acuzată de neglijență, iar motivul a fost legat de felul în care era pus patul copilei.

Femeia a publicat în mediul online o fotografie cu camere roz a fiicei sale și decorul inedit pe care l-a realizat pentru cea mică. Însă nu s-a așteptat la ce avea să urmeze. O avalanșă de reproșuri și critici s-a stârnit la adresa ei, a fost jignită și acuzată că își neglijează și își tratează rău copilul. (CITEȘTE ȘI: O MAMĂ DIN MAREA BRITANIE A FOST PĂCĂLITĂ DE FIICA EI CU UN TRUC GENIAL. COPILA DE 13 ANI ARE ABILITĂȚILE UNUI ANTREPRENOR DE SUCCES)

Internauții s-au legat de faptul că pătuțul celei mici era amenajat direct pe podea, fără a avea un cadru. Tânăra mămică a încercat să le explice oamenilor din online că acea camere este folosită pe post de spațiu de joacă și că fetița doarme într-un pat normal alături de ea. Însă explicațiile nu i-au convins pe internauți, care au continuat seria de atacuri.

A fost șocată de acuzațiile primite

Femeia a fost uluită de răutate oamenilor și de toate lucrurile de care a fost acuzată, așa că a încercat că explice tot contextul. (VEZI ȘI: GABRIEL, UN POLIȚIST DIN ARGEȘ, DEVENIT EROU! A REZOLVAT CAZUL CUTREMURĂTOR AL UNEI COPILE: “CUVINTELE EI L-AU CUTREMURAT. A SUFERIT ÎN TĂCERE ȘI ÎN RUȘINE TIMP DE 3 ANI”)

 „Suntem oameni foarte minimalisti și folosim această saltea pe tot parcursul zilei pentru diverse lucruri. Paturile de podea sunt extrem de comune în întreaga lume și doar pentru că în lumea occidentală nu este o normă nu înseamnă că este greșit.

Dacă doriți să sunați la departamentul de servicii pentru copii pentru că am un pat complet sigur pentru copilul meu, puteți să o faceți. Este foarte clar că nu îmi neglijez copilul și este în siguranță. Nu mai fi rău pentru că literalmente nu mă afectează deloc și te faci să arăți prost.”, a spus femeia potrivit Mirror.uk