A dat lovitura! Are doar 19 ani și câștigă 40.000 de dolari pe săptămână! Ce face această brunetă pentru un prinț arab

Publicat: 31/01/2020 | 12:30

O brunetă originară din Ucraina a dat lovitura din punct de vedere financiar. A ajuns să câștige nu mai puțin de 40.000 de dolari pe săptămână ca escortă de lux a unui prinț din Arabia Saudită. Acesta din urmă a fost fermecat de frumusețea tinerei și îi oferă respectiva sumă, o dată la șapte zile, doar pentru a locui cu el.

(VEZI AICI: S-A REUNIT BRIGADA TULUM! MILIARDARUL ”NEGRILĂ” S-A ÎNTORS LA LOCUL FAPTEI CU SUPER-FRUMUSEȚILE DIN ROMÂNIA)

În vârstă de 19 ani, Yana Orfeeva duce, în prezent, o viață de lux. De precizat că prințul nu îi oferă doar 40.000 de dolari săptămânal. O răsfață cu mașini de lux, cu vacanțe exotice și cu haine scumpe, de firmă. De asemenea, primește constant și diverse cadouri din partea arabului.

Yana Orfeeva a investit cu cap banii pe care i-a câștigat în Arabia Saudită. Tânăra și-a cumpărat mai multe apartamente în Kiev și Moscova, pe care le închiriază. Fata a dat lovitura și pe rețelele de socializare, unde datorită pozelor spectaculoase a reușit să ajungă la aproximativ 60.000 de fani.

(NU RATA: MILIARDARUL KABIROU I-A LUAT SEXY JURISTA NERVOSULUI SYDA!)