A dat dovadă de curaj! Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj

Publicat: 24/03/2020 | 11:05

A dat dovadă de curaj! Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj. Fanii au rămas muți de uimire când au văzut-o pe brunetă.

Fanii Adelinei Pestrițu au avut o mare curiozitate. Toți au vrut să vadă cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj. Așa că… Adelina Pestrițu s-a conformat și s-a filmat nemachiată. Totodată, bruneta le-a arătat și care este ritualul ei de frumusețe.

Pe lângă înzestrările primite de la Mama Natură, Adelina Pestrițu are și o gamă largă de produse, pe care le folosește pentru a avea un ten impecabil. Și, ce-i drept, vedeta arată extrem de bine și ai putea s-o confunzi ușor cu o adolescentă. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT CÂT CÂȘTIGĂ ADELINA PESTRIȚU DIN CONTRACTELE DE PUBLICITATE! VEDETA APROAPE CĂ-ȘI POATE CUMPĂRA O GARSONIERĂ PE LUNĂ!)

„Mare controversă și cu machiajul ăsta.???? M-ați provocat să-l îndepărtez și să fac un video, iar eu v-am respectat dorința! Machiajul este doar o forma de a ne accentua trăsăturile. În consecință vă spun că nu am nicio problemă în a mă expune complet demachiată???? Pentru a viziona video, dați click pe link-ul din BIO ???????? Vă pupă, Eda! ????
#challengeaccepted #youtube #video”, a scris Adelina pe Instagram.

 

Adelina Pestrițu, nemachiată

 

EDA – 8 trucuri pentru un ten curat

1. Îmi spăl tenul doar cu apă rece
2. Folosesc atât cremă de zi, cât și cremă de seară
3. NU ADORM NICIODATĂ MACHIATĂ!
4. Mă demachiez în 3 pași
5. Îmi masez pielea în fiecare dimineață
6. Folosesc doar produse cosmetice de calitate
7. Încerc să mă machiez cât mai puțin
8. Îmi fac o mască cu ou și miere