A dansat alături de Andreea Bălan și devenit cel mai cunoscut câștigător al emisiunii Dansez pentru Tine, de pe Pro TV. Ce a ajuns să facă acum Petrișor Ruge

Publicat: 03/03/2020 | 14:20

Petrişor Ruge este, probabil, cel mai cunoscut câştigător al emisiunii Dansez pentru Tine. El a făcut pereche cu Andreea Bălan în două sezoane ale emisiunii şi a reuşit să triumfe în marea finală din sezonul cinci. Multă lume se întreabă acum ce s-a ales de el şi în ce relaţii mai este cu cântăreaţa.

Cu ce se ocupă în prezent Petrişor Ruge

În anul 2008, Petrişor Ruge reuşea să câştige, alături de Andreea Bălan, marele premiu de la Dansez pentru Tine, luând faţa perechilor Smiley – Adriela şi Laura – Bogdan. Viaţa tânărului s-a schimbat total de la acel moment şi asta mulţumită Andreei, cu care a legat o frumoasă prietenie.

Cântăreaţa a ştiut să îi aprecieze talentul şi l-a luat în echipa sa de dansatori, unde activează şi în prezent. Mai mult decât atât, Petrişor a devenit şi instructor de Zumba şi mai face parte şi din trupa de balet „Edi Stancu”. Petrişor cochetează şi cu editarea muzicală, sub numele de DJ Petri, el realizând un remix al piesei Things U Do 2 Me, cântată de Andreea Bălan.

Au avut Petrişor Ruge şi Andreea Bălan o relaţie?

Despre Petrişor s-a mai speculat în repetate rânduri că ar fi avut o relaţie amoroasă cu Andreea Bălan. Zvonurile spuneau că între cei doi s-a înfiripat o poveste de iubire de când au participat la „Bailando por el Mundo”, în Mexic.

Mai multe persoane din anturajul lor susţineau, în urmă cu ani de zile, că dansatorul şi cântăreaţa chiar s-ar fi sărutat în culise, după un concert susţinut de aceasta. Bineînţeles că aceste bârfe au ajuns şi la urechile lui Keo, care ar fi făcut scandal la momentul respectiv.

Cei doi au negat aceste zvonuri şi spun că doar prietenia i-a legat şi nimic mai mult. Într-un vlog postat pe canalul de Youtube al Andreei Bălan, Petrişor a mărturisit că i-a plăcut de Andreea de când a văzut-o pe scenă la un Bal al Bobocilor, însă că i-a plăcut cum cânta şi cum dansa şi că nu a fost vorba de o atracţie fizică.  „Niciodată nu m-am gândit să mă îndrăgostesc”, a spus Petrişor.

De altfel, Petrişor Ruge a preferat mai mereu să îşi ţină viaţa sentimentală ascunsă de ochii curioşilor. Cu atât mai mult a surprins faptul că aceasta a avut o poveste de dragoste cu fosta gimnastă Sandra Izbaşa. Din păcate pentru ei, lucrurile nu au ţinut, iar anul trecut acesta îi mărturisea lui Cătălin Măruţă că este singur şi că nu vrea să vorbească despre motivele despărţirii de Sandra.