A coborât din trenul Dorohoi-Iași și direct la Poliție s-a dus! Ce a găsit un tânăr pe banchetă, în vagon

Publicat: 17/06/2021 | 18:27

A fost un gest care i-a impresionat pe politiștii de la Transporturi Feroviare, la scurt timp după ce va coborât din trenul cu ruta Dorohoi – Iași! Un tânăr avea să observe obiectul, l-a luat și a anunțat imediat.

Tânărul care a coborât ultimul din acel vagon avea să observe, pe una dintre banchete, un telefon! Era vorba de un smartphone, în valoare de aproximativ 7.000 de lei, pe care un călător care coborâse îl uitase acolo. A ajuns imediat la sediul Poliției Transporturi și i-a căutat pe oamenii legii, cărora le-a predat prețiosul smartphone, scrie botosaneanul.ro. (CITEȘTE ȘI: SÂNZIANA BURUIANĂ A „PIERDUT-O” PE IZABELA LA LOCUL DE JOACĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU MICUȚA ȘI CUM A REACȚIONAT VEDETA)

A coborât din trenul Dorohoi-Iași și direct la Poliție s-a dus! Ce a găsit un tânăr pe banchetă, în vagon

S-a întâmplat miercuri, 16 iunie, când bărbatul din comuna ieșeană Vlădenia a predat polițiștilor mobilul. El avea să le povestească și că a mers cu trenul Dorohoi-Iaşi, iar la coborâre a observat smartphone-ul uitat de un călător grăbit. Iar oamenii legii aveau să-l găsească imediat pe cel care-l pierduse. Telefonul mobil era al unui tânăr care tocmai venise la post pentru a reclama pierderea lui. (NU RATA: AIDA PARASCAN, DEZVĂLUIRI DUREROASE DESPRE IUBITUL SĂU. CÂȘTIGĂTOAREA MASTERCHEF, PĂRĂSITĂ DUPĂ CE A PIERDUT SARCINA?)

Astfel, smartphonul a fost predat tânărului, care nu și-a putut stăpâni emoțiile de bucurie și i-a mulțumit celui care i l-a găsit. Și polițiștii i-au transmis felicitări bărbatului pentru gestul său!