A avut multe femei, numai una și una, dar nici cu mașinile nu îi e rușine! Adi de la Vâlcea, garaj de peste jumătate de milion de euro

Publicat: 13/02/2020 | 11:46

Adi de la Vâlcea, unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi se poate lăuda cu o viață de lux, melodii lansate pe bandă rulantă, fani care îl adoră, conturi pline de bani, dar și mai multe mașini de lux, a căror valoare se ridică la peste jumătate de milion de euro.

Manelistul Adi de la Vâlcea conduce numai mașini de lux și este foarte, foarte mândru. Artistul a cheltuit o avere pentru adevăratele bijuterii pe patru roți. Dacă unii oameni colecționează timbre, șervețele sau alte lucruri banale, manelistul se poate lăuda cu o pasiune cam costisitoare, pentru care scoate din buzunar sume mari. Dar nici că-i pasă, căci are de unde, credem noi.

Adi de la Vâlcea a avut numeroase mașini de lux, de-a lungul timpului, la discreție. Cântărețul este un fan declarat Lamborghini, motiv pentru care și-a achiziționat, în urmă cu ceva timp, 2 astfel de bijuterii pe patru roți, modele diferite. Artistul nu se poate abține atunci când vine vorba de un bolid și investește, fără niciun regret, zeci de mii de euro numai pentru a „tuna” autoturismele, dar și pentru a le întreține, anual.

Prima mașină de fițe pe care a cumpărat-o Adi de la Vâlcea a costat 50.000 de euro și a fost la mâna a doua. Al doilea bolid de lux achiziționat de către manelist a fost preluat chiar de la Mugur Mihăescu și a costat 120.000 de euro. De asemenea, Adi de la Vâlcea mai are un Lamborghini de 180.000 de euro, pesemne că atunci când vine vorba de plăcerile sale, banii nu sunt deloc o problemă.

Penultima achiziție a manelistului este un Corvette Cabrio, iar această mașină este preferata soției sale. Ultima bijuterie cumpărată de Adi de la Vâlcea este un superb BMW I8, bleumarin, care atrage toate privirile.