A aruncat tot ce a găsit în casă pe geam şi a distrus maşinile din faţa blocului

Publicat: 12/12/2020 | 11:55

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Balş, a fost ridicat din locuinţă de mascaţi după ce, vineri seara, a început să arunce pe geam cu farfurii şi alte obiecte, mai multe autoturisme parcate în zonă fiind avariate. Bărbatul a ajuns la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Slatina.

Disperaţi, vecinii bărbatului au sunat, vineri seara, la 112, după ce vecinul lor a început, în mod inexplicabil să arunce cu farfurii şi alte obiecte pe geamul locuinţei. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT DIN MEDGIDIA, SCANDAL CU VECINA ȘI CU POLIȚIA! DE LA MUZICĂ A PLECAT TOTUL)

A aruncat tot ce a găsit în casă pe geam şi a distrus maşinile din faţa blocului

Pentru că nu a putut fi calmat nici de poliţiştii care au ajuns la faţa locului, s-a cerut intervenţia mascaţilor SAS, care au pătruns în locuinţă şi l-au ridicat pe bălşean. Acesta a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Slatina. (NU RATA: PREOTUL CARE ȘI-A AGRESAT SOȚIA PE STRADĂ ÎN BACĂU, PROBLEME CU LEGEA. A AVUT SCANDAL CU POLIȚIA ROMÂNĂ)

”La data de 11 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 43 de ani, din localitate, aruncă de la geamul locuinței cu mai multe obiecte și a produs pagube materiale mai multor autoturisme parcate în zonă. Totodată, acesta ar fi adresat amenințări persoanelor din zonă și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiști din cadrul Poliție orașului Balș și întrucât bărbatul a continuat să aibă același comportament, a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Bărbatul a fost extras din locuință și a fost internat la o unitate medicală de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.