A apărut lista țărilor din Europa care nu primesc turiști români

Publicat: 12/06/2020 | 20:02

A apărut lista țărilor din Europa care nu primesc turiști români. Cetățenii nu-și vor putea face concediul în patru țări.

România nu corespunde condiţiilor impuse de unele dintre aceste ţări pentru liberă călătorie. Mai exact, noi avem mai multe îmbolnăviri decât limita stabilită. În acest moment noi avem un coeficient de 8 , iar coeficientul acceptat la nivel european conform căruia nu este necesară izolarea, iar zborurile pot fi reluate este 5, potrivit Antena 3.

Astfel, cetățenii români nu sunt primiți ca turiști în Malta, Muntenegru, Croația, Slovenia și Slovacia. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM SARE ÎN APĂRAREA TATĂLUI EI, DUPĂ CE FAMILIA FĂNICĂ L-A ACUZAT CĂ ȘI-AR FI BĂTUT FOSTA SOȚIE)

Ludovic Orban îi îndeamnă pe români să-și facă concediul în țară

”Haideți să mergem anul ăsta în locurile unde nu am fost din România să sprijinim turismul autohton și să și vedem cu ochii noștri atâtea frumuseți pe care le are România.

Recomandarea mea este ca românii, pentru a da dovadă de susținere pentru turismul autohton, să-și petreacă concediul în România, pentru că avem atâtea locuri frumoase de văzut… Dacă fiecare dintre noi ne gândim unde nu am fost din superbele locuri pe care le are țara asta… Haideți să mergem anul ăsta în locurile unde nu am fost din România și să ne petrecem concediul în țara noastră să sprijinim turismul autohton și să și vedem cu ochii noștri atâtea frumuseți pe care le are România”, a declarat premierul Ludovic Orban.