A amenințat că se va sinucide, însă a fost salvat la timp. Povestea ce a devenit virală

Publicat: 09/03/2021 | 08:27

Povestea tristă, dar cu un final fericit a unui bărbat din Câmpulung a fost făcută publică de către Ministerul Afacerilor Externe. Un bărbat ce se confrunta cu mai multe probleme a vrut să își pun capăt zilelor, însă a fost salvat la timp.

Ministerul Afacerilor Interne a făcut publică o poveste impresionantă, ce a devenit imediat virală. Un bărbat din Câmpulung a anunțat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că se va sinucide.

 „Îmi voi pune capăt zilelor, voi arunca în aer apartamentul în care stau”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

Strigătul lui de disperare a fost auzit de către comisarul-șef Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung-Muscel, care a sărit în ajutorul bărbatului. Potrivit sursei citate, cei doi se cunoșteau iar după o discuție serioasă, polițistul a reușit să îl convingă pe bărbat să renunțe la gândurile sinucigașe.

Ce l-a împins la gestul extrem?

Se pare că băratul fusese copleșit de probleme și nu mai vedea o altă cale de ieșire. Acesta se temea că își va pierde locuința din cauza reducerii indemnizației de revoluționar. Însă intervenția polițistului l-a făcut să realizeze că problemele se pot rezolva și altfel, iar pentru orice există o soluție.

„Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu…”, a scris ulterior bărbatul pe Facebook, potrivit postării Ministerului Afacerilor Externe.

Un bărbat din Câmpulung a anunțat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că se va sinucide. “Îmi voi pune capăt zilelor,…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Luni, 8 martie 2021