Unul dintre cei mai bogați români a ”abandonat” 350 mii € în Dorobanți fiindcă se grăbea la frizerie!

Publicat: 27/01/2020 | 23:05

Asta, da, punctualitate! Pentru a nu întârzia la programarea de la frizerie, elegantul domn Dan Nicorescu (54 de ani) a fost nevoit să își “abandoneze” mașina de 350.000 de euro, un superb Aston Martin DBS Superleggera, în Dorobanți, în apropierea unei intersecții. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile senzaționale.

Dan Nicorescu este un om de afaceri care se respectă din toate punctele de vedere. Conduce doar mașini de lux, iar imaginea sa este impecabilă. Și, pentru a arăta perfect în viața cotidiană, rafinatul milionar vizitează constant un Barber Shop foarte aproape de Piața Romană din Capitală. Unde are, mai mult ca sigur, un frizer preferat, care îl aranjează de nota 10.

(VEZI AICI: EXCENTRICUL DOMN DAN (54 DE ANI) A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

A profitat de micul spațiu rămas liber

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit, în weekend, pe excentricul domn Dan în zona unde se află salonul său preferat. Ocazie cu care a demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că este de o punctualitate fanstastică. Pentru a nu întârzia la programare, rafinatul om de afaceri și-a “abandonat” bolidul, un superb Aston Martin DBS Superleggera, în intersecție, fără însă a încurca traficul.

Gestul lui Dan Nicorescu nu este, însă, deloc de condamnat dacă ținem cont că zona este super-aglomerată, iar locurile de parcare sunt ocupate 24/24. Practic, rafinatul milionar nu a mai avut nicio soluție și a profitat la maximum de un mic spațiu liber pentru a-și lăsa “bijuteria” de 350.000 de euro să se “odihnească”.

(CITEȘTE ȘI: A FĂCUT PIAȚA ÎN OBOR CU MAȘINA DE 350.000 €!)

Îmbrăcat super-elegant, excentricul milionar a coborât din autoturism și s-a grăbit să ajungă la Barber Shop-ul unde avea programare. Acolo a petrecut aproximativ o oră, timp în care stilistul i-a aranjat, cel mai probabil, barba de hipster cu care se afișează încă din august 2019, dar și podoaba capilară. Cert este că elegantul domn Dan a părăsit salonul cu un look impecabil, așa cum trebuie să aibă un om de afaceri de succes.

Dan Nicorescu și Aston Martinul său de poveste
Dan Nicorescu și Aston Martinul său de poveste

Cel mai ”calificat” garaj din Capitală

Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le conduce, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar ”ascunde” în garaj mai multe “bijuterii” de colecție care, în total, valorează aproximativ două milioane de euro.

Anul trecut, în iulie, CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezenta, în premieră, imagini senzaționale cu mașinile de lux pe care le deține rafinatul milionar. Acesta și-a “aliniat” superbele mașini în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.

Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, “bijuteriile” pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă expoziție auto.

În iulie, Dan Nicorescu și-a ”aliniat” super-mașinile de 2 mil. € în fața vilei din ”cartierul milionarilor”
În iulie, Dan Nicorescu și-a ”aliniat” super-mașinile de 2 mil. € în fața vilei din ”cartierul milionarilor”

(NU RATA: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Și-a luat la ”pachet” două OZN-uri de 800.000 de euro

În urmă cu mai multe luni, rafinatul domn Dan a plătit aproximativ 800.000 de euro pentru un ”pachet” de lux ce conține două impozante “bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera. Iar acum câţiva ani, excentricul milionar testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport, care pare, totuși, să nu fi fost pe placul acestuia.

(NU RATA: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA. ”NOTA DE PLATĂ”… 800.000 €!) 

Primul milion de dolari – la 28 de ani!

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se spune, a fost mult mai ușor să le producă pe restul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)