8 filme online de dragoste pe care să le vezi alături de persoana iubită

Publicat: 04/06/2020 | 12:59

Dacă eşti în căutarea unor filme de dragoste deosebite, recente, pe care să le vezi alături de persoana iubită, trebuie să ştii că Netflix şi Hbo Go îşi oferă suficiente opţiuni.

În continuare, vă vom prezenta filme de dragoste pe care să le poţi vedea online pe una dintre aceste platforme de streaming.

Flime online de dragoste pe Netflix

Tuturor băieţilor care m-au iubit

O producţie originală Netflix, bazată pe un roman scris de Jenny Jan. O adolescentă îşi vede viaţa dată complet peste cap după ce scrisorile ei de dragoste sunt trimise fără ştirea ei către cinci băieţi faţă de care avea sentimente.

Toate acele locuri minunate

Filmul spune povestea a doi liceeni, Violet Markey (Elle Fanning) și Theodore Finch (Justice Smith), care se întâlnesc şi îşi schimbă viaţa pentru totdeauna. Cei doi încearcă să lege o poveste frumoasă de dragoste şi să se lupte cu experienţele traumatizante din trecut, dar şi cu tulburările de personalitate care nu le dau pace.

Before I Fall

Un film în care dragostea se combină cu misterul şi cu elemente SF. Obligată să retrăiască încontinuu ziua în care moare într-un accident auto, o elevă de liceu populară trebuie să dezlege misterul acestei bucle temporale în care e captivă.

Scrisori din Insula Guernsey

O scriitoare britanică călătoreşte pe insula Guernsey în plin Război Mondial pentru a scrie o carte. Va descoperi aici pe excentricii locuitori ai insulei, clubul lor literar, dar şi dragostea.

Flime online de dragoste pe HBO GO

Doar tu

Elena are 35 de ani şi este din Spania, iar Jake este cu 9 ani mai mic decât ea. Ei se cunosc din întâmplare în ajun de An Nou şi se ceartă pentru un taxi. Nu după mult timp se îndrăgostesc şi se mută împreună, însă pe măsură ce timpul trece, vor descoperi că să îşi păstreze iubirea e o provocare.

Odă bucuriei

Charlie este un bibliotecar care suferă de o boală rară, care îl face să piardă controlul muşchilor atunci când îl cuprind emoţiile puternice, în special bucuria. În timp, a învăţat să îşi controleze impulsurile şi să evite situaţiile care i-ar putea activa boala. Totul se schimbă, însă, atunci când o întâlneşte pe Francesca.

Şi Soarele e o stea

Daniel Bae şi Natasha Kingsley sunt firi foarte diferite, însă când se întâlnesc întâmplător, se îndrăgostesc. Natasha are probleme mai complicate. Tânăra luptă împotriva deportării familiei sale din SUA şi încearcă să se împotrivească sentimentelor pentru Daniel, de teamă să nu fie rănită. Va reuşi dragostea să învingă în cazul lor?

O nuntă de vis

Lauren şi Ned sunt logodiţi şi au la dispoziţie 10 zile pentru a-i împăca pe părinţii ei şi să pună la cale nunta de vis. Doar că mama lui Lauren trece prin criza vârstei de mijloc şi este de negăsit. Cei doi pornesc în căutarea ei şi pe drum îţi vor testa sentimentele.