7 modele de costume de baie pentru femeile plinuțe. FOTO

Publicat: 07/06/2020 | 10:06

Orice femeie își dorește să arate minunat într-un costum de baie, însă majoritatea modelelor pe care le gasim în magazine nu se prea potrivesc siluetelor care nu au dimensiuni de model. Nu există însa motiv de disperare!

Designerii au creat si numeroase modele de costume de baie pentru femeile plinuțe, care va put ajuta sa ascundeți părțile corpului de care sunteți nemulțumite, și să vă subliniați atuurile.

Cele mai potrivite modele de costume de baie pentru femeile plinuțe

Dacă vreți să păreți mai suplă și să ascundeți rotunjimile de pe abdomen, alegeți un costum de baie cu volane in V. Acestea atrag privirea in jos și alungesc silueta de tip măr.

O altă variată pentru femeile plinuțe sunt costumele de baie petrecute. Acestea distrag atenția de la mijloc și creează o siluetă tip clepsidră. De asemenea, există costume de baie modelatoare, cu corset în zona taliei. Acesta este făcut dintr-un material întărit dar totuși comfortabil, și subțiază talia în mod evident.

Dacă ai o siluetă tip pară și vrei să ascunzi șoldurile, poți încerca așa numitele rochițele de baie. Acestea acoperă fundul și o parte din coapse, facându-le să pară mai mici.

Potrivite pentru această siluetă sunt indicate și costumele de baie cu volane și umeri lăsați. Fie ca sunt întregi sau au bikini separați, acestea echilibrează corpul adăugând volum în zona pieptului.

O variantă pentru cele înzestrate cu posterior și coapse generoase, sunt costumele de baie cu pantalonași. Dacă alegeți un model cu un imprimeu puternic pe piept și negru pe picioare, silueta va fi mai bine echilibrată și veți părea mai suplă.

Dacă zona pieptului este cea care vă face probleme, alegeși un costum de baie cu sutien prins în jurul gătului. Acest model va face ca umerii și bustul să pară mai mici și va accentua talia.

Un design care micșorează pieptul este cel în formă de inimă.

Decolteul sweetheart poate fi purtat și cu bretele strânse după gât pentru o mai bună susținere și minimalizează umerii lați.