7 cadre medicale de la “Victor Babeș”, infectate cu COVID-19. Comunicatul oficial al ASSMB. “Aceste persoane sunt…”

Publicat: 01/04/2020 | 14:59

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) a anunțat, miercuri, că șapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” au fost infectate cu COVID-19, motiv de îngrijorare maximă dată fiind situația actuală care există în România.

VEZI AICI: ȚARA CARE A INTERZIS CUVÂNTUL “CORONAVIRUS”. CEI CARE POARTĂ MASCĂ SAU DISCUTĂ DESPRE COVID-19 RISCĂ SĂ FIE ARESTAȚI

Aceste persoane sunt asimptomatice, sunt internate în Spitalul ‘Dr. Victor Babeş’ şi au fost raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, conform normelor în vigoare. Primăria Capitalei şi ASSMB au luat toate măsurile pentru ca toate cele 19 spitale din subordine să fie pregătite pentru a oferi servicii medicale adecvate pentru aceste cazuri„, se arată într-un comunicat al ASSMB, potrivit Agerpres.

VIDEO EXCLUSIV. Situație fără precedent la un centru de carantină, după ce o persoană a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Oamenii acuză că sunt lăsați să plece fără să fie testatați

Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” are 400 de paturi destinate persoanelor infectate cu coronavirus.

VEZI AICI: A FOST GĂSIT „PACIENTUL ZERO”. DE LA EL A PORNIT CORONAVIRUSUL. EL A INFECTAT, DE FAPT, PE TOATĂ LUMEA