4 tineri din Târgoviște, petrecere cu droguri și scandal în timpul stării de urgență: ”Aoleu, mă omoară! Ajunseseră în faza în care…”

Publicat: 12/04/2020 | 08:52

Măsurile de distanțare socială impuse de autoritîți au fost tratate cu indiferență de patru tineri din Târgoviște. Aceștia au organizat o petrecere în timpul căreia au consumat droguri, apoi s-a ajuns la un scandal monstru.

Alertați de strigătele care se auzeau din garsoniera respectivă, vecinii au anunțat poliția, iar oamenii legii s-au deplasat de urgență la locația respectivă, acolo unde i-au descoperit pe cei patru tineri – trei băieți și o fată de 17 ani – într-o stare alarmantă.

“Strigau ajutor, aoleu, mă omoară! Ajunseseră la faza în care nu mai judecau”, a declarat unul dintre vecini. Din cele declarate de vecinii din blocul respectiv, băiatul proprietarei garsonierei a revenit de curând din Franța și ar fi organizat deja mai multe petreceri în locuință. După ce au fost duși la spital, medicii au constatat că adolescenții consumaseră substanțe interzise.

(CITEȘTE ȘI: ALERTĂ MEDICALĂ. OAMENII DE ȘTIINȚĂ AU DESCOPERIT 6 TIPURI NOI DE CORONAVIRUS LA LILIECII DIN MYANMAR)

”Au probleme cu drogurile”

“Reclamau că tot timpul era zgomot, că nu puteau să doarmă. Bănuielile astea sunt, că au probleme cu drogurile”, a spus și preşedintele asociaţiei de proprietari.

După ce a fost înregistrată sesizarea vecinilor, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și polițiști care au declanșat cercetările. “Am fost solicitați pentru patru persoane în stare de lipotimie, care prezentau și alte simptome. La fata locului am găsit o tânără de 17 ani, în convulsie și trei persoane conștiente. Tânăra afirmă că ar fi fumat și se simțea rău”, a declarat Alina Ciora, asistent medical SAJ Dâmboviţa, potrivit stirileprotv.ro. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru consum de droguri de mare risc, dar și pentru distrugere, loviri și alte violențe.

(VEZI ȘI AICI: CORONAVIRUS, BILANȚ DRAMATIC. PRIMA ȚARĂ DIN LUME CARE A ÎNREGISTRAT PESTE 2.000 DE DECESE ÎN DOAR 24 DE ORE)