3 tinere din Argeș au găsit o borsetă cu peste 13.000 de euro și au păstrat-o. Gestul făcut după ce și-au văzut pozele pe Internet

Publicat: 27/02/2021 | 18:11

Trei tinere din Argeș au crezut că Dumnezeu “le-a trimis mărțișorul” mai devreme, așa că, atunci când au găsit o borsetă cu peste 13.000 de euro pe o stradă din Pitești, ele au decis să o păstreze. Gândurile lor s-au schimbat complet după ce și-au văzut pozele pe Internet. Astfel, la scurt timp după mediatizarea filmării în care apar, fetele au mers la poliție.

3 tinere din Argeș au restituit banii de teama unui dosar penal

Cei peste 13.000 de euro aparțin unui bărbat de 38 de ani și i-a pierdut în momentul în care a coborât din mașină, într-o parcare de pe bulevardul Frații Golești din Pitești. Imediat ce și-a dat seama că îi lipsesc banii, el a cerut ajutorul oamenilor legii. Nefericitul incident s-a petrecut ieri, în jurul orei 15:00, iar imaginile cu cele trei tinere au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

În urma cercetărilor demarate, polișiștii au decis să dea presei înregistrarea cu cele trei tinere și, totodată, ei au întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

“Din verificările efectuate până la acest moment, poliţiştii au stabilit că tinerele din imagine ar putea deţine informaţii în cauză. Rugăm persoanele care pot da relaţii cu privire la tinerele care apar în imagini să contacteze poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti”, au pecizat cei de la IPJ Argeş, potrivit stiripesurse.ro.

Nu rata: Raluca Turcan, anunț despre alocații: “Legea existentă în Parlament prevede două tranşe de majorare”. Când ar trebui să crească din nou și care este condiția

La câteva ore după mediatizarea imaginilor, aseară, în jurul orei 22:00, speriate, cele trei tinere au predat borseta plină cu bani la Secţia 4 Poliţie Piteşti. Fetele au vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani. Surse judiciare au declarat că cele trei fete au predat borseta de teama unui dosar penal, mai ales că imaginile cu ele deveniseră virale în presa locală din judeţ, relatează adevarul.ro.

Sursa foto: captură Poliția Argeș