25 de tunsori bob pe care trebuie să încerci să le faci acasă. FOTO

Publicat: 31/03/2020 | 17:38

Chit ca esti tânără și adopți aceste tunsori bob pentru a fi în tendințe sau ai trecut de prima tinerețe și vrei o coafură mult mai practică și ușor de întreținut, bob-ul a rămas și va rămâne printre tunsorile preferate ale tuturor femeilor.

Popularitatea acestor tunsori poate fi apreciată după numărul de vedete care aleg să se tundă bob. Toate, mai devreme sau mai tarziu, au trecut prin aceasta transformare.

Indiferent de vârstă, de schimbările sezoniere în tendințe, bob-ul nu își pierde din popularitate ci este reinterpretat permanent în variațiuni moderne, care mai de care mai îndrăznețe.

Iată 25 de modele de tunsori bob mai jos:

Aceste tunsori bob pot fi coafuri de sine stătătoare. Îți speli părul, îl usuci, îl indrepți, îl ondulezi sau păstrezi textura naturală a părului.

De altfel, bob-ul nu este doar o tunsoare caracteristică celor care doresc o schimbare de look, celor care doresc sa renunțe la lungime ci și celor care mizează foarte mult pe latura practică a unei tunsori.

Aici intră categoria femeilor moderne, active, care nu au timpul necesar să-și coafeze părul zilnic, petrecând zeci de minute în fața oglinzii. Pentru acestea din urmă, bob-ul este alegerea ideală, fiind ușor de spălat, de tratat și de coafat.

N-ar trebui să te mire faptul că tot mai multe femei au început să adopte diferite reinterpretări de tunsori bob.

Nu trebuie să alegi tunsori bob doar datorită aspectului lor practic.

Poti moderniza aspectul unui bob, alegand un colorit actual.

Printre cele mai moderne variante de tunsori bob sunt cele filate! Un stilist bun poate mânui atat de bine foarfeca, încât să-ți ofere un plus de volum exact unde ai nevoie.

Acesta poate opta pentru șuvițe mai scurte care să-ți încadreze fața, renunțând la acel aspect pătrățos și sobru caracteristic bobului drept.

Cere-i stilistului tău un bob asimetric mai scurt in spate si mai lung in fata. Ca sa te poti ghida după un șablon ideal, părul n-ar trebui să fie mai scurt în spate decât marginea sa naturală, iar în față ar trebui să atingă bărbia.

Se poate miza pe un filat la vârfuri pentru a li se imprima mișcare și textura. O tunsoare care se vede deosebit de bine pe părul vopsit șuvite sau ombre.

Puse una langa alta, cele două tipuri de tunsori bob contrastează și par foarte diferite. Daca prima este adânc filată și scoate în evidență structura osoasă a feței, jucăușă și rafinată, a doua face o adevarată declarație de modă, cu un aer precis si structural, alături de un breton scurt care amplifică nota edgy.

Se potrivește unei personalități puternice și se face imediat remarcată.

Un amestec intre feminin si natural, bobul lung castiga tot mai multa popularitate. Este foarte usor de purtat si de aranjat, suporta foarte multe reinterpretari cand alegi sa te joci cu textura. Lins, drept, cu volum, ondulat sau cret, de fiecare data altfel.

Textura parului joaca un rol foarte important in aspectul final al unei tunsori bob. Poti folosi placa de indreptat parul pentru a o obtine o textura perfect dreapta, peria rotativa de volum pentru a-ti intoarce varfurile fie spre interior, fie spre exterior, un ondulator de diferite dimensiuni pentru a crea onduleuri dorite, subtile sau bine evidentiate.

Alteori este suficient sa aplici un spray pe baza de sare pentru a obtine mult doritele , bucle lejere, obtinute fara cel mai mic efort. Joaca-te cu textura parului si vei obtine de fiecare data un alt look, de care nu te vei plictisi niciodata.

Este necesar ca lungimea tunsorii bob sa-ti permita sa jonglezi cu textura, astfel te vei trezi fara prea multe variante de styling si oricat de minunat ar fi un bob, de ce sa nu recunoastem? Ne plictisim repede si cautam modalitati de a-l creste la loc.

Bobul scurt se vede extraordinar de la spate, locul in care vei vrea sa-i imprimi mai mult volum. Te poti juca si cu coloritul parului daca tot ajungi la salon, alegand o nuanta mai inchisa la spate, sub partea vizibila.

Un alt aspect de considerat atunci cand alegi o tunsoare de tip bob este bretonul. Bretonul poate schimba complet alura acestei tunsori. Poti miza pe un breton scurt, purtat pe frunte, sau pe un breton lung, purtat intr-o parte cu conditia sa alegi intotdeauna tipul de breton care te avantajeaza cel mai bine.

Încearcă și bobul ”ciopârțit”

Spune adio bobului taiat la acelasi nivel, se poarta tunsoara neuniforma, cu aspecte edgy! Ideala pentru o tanara non-conformista, face o declaratie de moda in sine. Este si o tunsoare usor de intretinut, pusa in valoare de textura wavy.

Poti obtine cu usurinta bucle lejere cu ajutorul plăcii de îndreptat părul sau strângându-l într-un moț în vârful capului, după ce ai aplicat un spray pe baza de sare.

Iată modele de tunsori bob adoptate de vedete internaționale:

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images