Publicat: 11/12/2020 | 16:59
Daniel Iordăchioaie trece prin momente grele. Tatăl artistului s-a stins din viață. Artistul a scris un mesaj emoționant cu jumătate de oră înainte de tragedie. 
Cântărețul în vârstă de 52 de ani și-a pierdut tatăl în pragul sărbătorilor de iarnă. Cu doar jumătate de oră înainte ca tatăl lui să se stingă din viață, cântărețul postase o fotografie alături de părintele lui și adăugase un mesaj emoționant.
” Speranța care ucide
De mult prea multe zile dă să „plece”.
Speranța noastră, însă, nu îl lasă…
El, nu mai știu dacă mai vrea să spere,
Dar noi îl așteptăm acasă!
Însă mă dor ficații și-mi ard ochii,
Mă prăbușesc pe zi ce trece-n noapte…
Iară atunci când se va-ntoarce-acasă,
Speranța mea mă va fi dus la moarte. ” , a adăugat Daniel Iordăchioaie alături de fotografia cu tatăl lui.
Ulterior acestei postări, Daniel Iordăchioaie a revenit pe Facebook și a făcut anunțul trist.
” La jumătate de oră după această postare, tatăl meu s-a stins…
Pace și liniște, Boierul meu! „  , este mesajul postat de artist pe Facebook după ce a aflat vestea tragică.

Daniel Iordăchioaie s-a vindecat de cancer

Daniel Iordăchioaie a fost greu încercat de viaţă, după ce a divorţat de soţia lui, Nouria Nouri, cu care are doi copii, stresul i-a declanşat o boală gravă, în urma căreia a slăbit 50 de kilograme. Din fericire, artistul a reuşit să treacă peste acest hop, cu ajutorul copiilor, care i-au dat putere şi motive de a fi alături de ei.

Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, spunea Daniel Iordachioae.

Singurele persoane importante din viaţa lui sunt copiii, Salma şi Darius, de care este tare mândru de realizările lor. ”Sunt un tată mândru. Fiecare părinte munceşte şi face sacrificii pentru copilul lui, îmi creşte inima când văd rezultatele bune pe care copiii mei le obţin”, a declarat pentru click.ro, Daniel Iordăchioaie.