20 de ani de la lansarea piesei ”Ochii tăi”! Cum arată acum cântăreața care a părăsit scena: s-a căsătorit și…

Publicat: 25/01/2020 | 17:20

Piesa ”Ochii tăi”, lansată în urmă cu 20 de ani, a făcut furori la acea vreme, normal, ea aducându-i artistei care a interpretat-o un trofeu la festivalul de la Mamaia.

Ana Maria Georgescu este artista care a încântat cu vocea sa, dar care s-a retras, în urmă cu aproape șase ani, din lumina reflectoarelor. După ce a participat și la ”Vocea României, cu piesa ”Je T’Aime”. Ana Maria Georgescu are 33 de ani și a devenit femeie măritată anul trecut. Cum arată acum Ana? (CITEȘTE ȘI: O MAI ȚINEȚI MINTE PE ANA MARIA GEORGESCU, ARTISTA CARE A LANSAT MELODIA “OCHII TĂI”? DIN CE ÎȘI CÂȘTIGĂ BANII ÎN PREZENT)

 

Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. Cum arată acum artista

În luna mai a anului trecut s-a căsătorit civit cu Norbert Vig, iar o lună mai târziu a făcut și cununia religioasă. Ana Maria Georgescu a vorbit despre nunta ei cu Norbert Vig într-o postare făcută pe o rețea de socializare. În rândurile așternute pe Internet, cântăreața a dezvăluit că nașii, Denisa Iancu și Marius Deac, le sunt mai mult decât părinți spirituali, dar și cum a visat să fie fericita zi în care a îmbrăcat rochia albă de mireasă.

“Nu ne-am dorit o nuntă obișnuită, ne-am dorit o poveste rusească, plină de romantism și melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe cărți și mai puține flori, cu role de film și păpuși, cu băuturi alese și bucate care să îți bucure sufletul. Am avut alături de noi oameni care ne iubesc, părinți, prieteni vechi și noi, câțiva îngeri păzitori. Denisa Iancu și Deac Marius, sunteți mai mult decât nași, iar călătoria această alături de voi a fost o altă minune. Vă mulțumim! Am visat să avem orchestră și lumânări, voal și frac, un preot cu har. Ne-am închipuit cum ne cântă Ana Cebotari «Ave Maria» însă ne-au luat pe neașteptate suspinele oamenilor și biserica plină. Ne-am dorit să-l avem pe Adi Nour la primul vals, dar nu eram pregătiți pentru atât de multă emoție. (VEZI AICI: “DEVORATOAREA DE FOTBALIȘTI” A PUS MÂNA PE „HAIDUCUL” CRISTI. “EL ESTE FOARTE MISOGIN, IAR EU FOARTE FEMINISTĂ“)

Am muncit mult, am visat și mai mult, ne-am stresat până la insomnie. Vă mulțumim, dragi părinți, pentru că ne-ați adus pe lume ca să ne întâlnim și să trăim magia asta. Prieteni, ne înclinăm! Știm că oamenii dragi nouă au făcut eforturi să ajungă. Bazzu (Cristina Fabian), în 14 ani de prietenie am reușit să marcăm și asta, sper că ești pregătită pentru încă cel puțin 14). Nu în ultimul rând, îi mulțumim vieții pentru că ne-a dat șansa de a fi împreună”, a povestit artista pe pagina ei de Facebook. (NU RATA: MONICA TATOIU NU CUMPĂRĂ NIMIC DIN ROMÂNIA: „ÎMI CUMPĂR MÂNCARE PENTRU TREI, PATRU LUNI, DIN FRANȚA”)

Ana Maria Georgescu, cerută de soție la Paris

Norbert Vig a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă la Paris. “De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața”, a fost mesajul transmis pe Facebook de artistă la sfârșitul lunii mai 2018, la scurt timp după ce a primit inelul de logodnă.