„2 Hagi la preț de 1!”. Povestea scoțianului care a devenit vedetă după ce a publicat o poză istorică. FOTO

Publicat: 13/12/2020 | 15:10

De când joacă la Glasgow, Ianis Hagi a devenit o adevărată celebritate, în orașul scoțian. De curând a fost protagonistul unui eveniment amuzant, care l-a adus pe prima pagină a ziarelor locale,

Un suporter al lui Glasgow Rangers a devenit vedetă peste noapte după ce a postat o fotografie pe Twitter. În imagini, alături de scoțian se află Ianis Hagi și Gică Hagi. Cei doi se aflau la cumpărături în Glasgow. Regele era în vizită la fiul său.

„Ce ofertă la Sainsbury”

Suporterul scoțian a găsit o exprimare adorabilă pentru poza care avea să îi facă cunoscut. „Ce ofertă la Sainsbury (n.r. un cunoscut supermarket britanic) în seara asta. 2 de Hagi la preț de 1”, a scris fanul lui Rangers.

Citește și: Ianis Hagi, fericit după o nouă calificare la un European de tineret: „Sper să port banderola şi numărul 10 și în viitor!” 

Se pare că suporterul este un mare fan al seniorului. Scoțianul îl aprecia foarte mult pe Gică Hagi în perioada în care acesta juca pentru Barcelona sau Galatasaray, dar și pentru echipa națională a României. Așa că omul nostru nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de unul dintre idolii tinereții sale, scrie Digisport.