2 bărbați au murit în urma unei luări de ostatici în Onești: “Multiple plăgi înjunghiate, a intrat iar în stop cardio-respirator”. Atacatorul a fost împușcat de polițiști | FOTO

Publicat: 01/03/2021 | 20:05

Doi bărbați au murit după ce au fost luați ostatici de proprietarul apartamentului pe care îl renovau în Onești. Conform unor surse din cadrul anchetei, criminalul era furios că își pierduse, de fapt, locuința și a crezut că prin gestul extrem o va recupera. De altfel, el a fost cel care a sunat la 112 și a dat alarma, a preczat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău. 

2 muncitori au murit după ce au fost luați ostatici într-un apartament din Onești

Agresorul a anunțat autoritățile prin apelul făcut la numărul de urgență că i-a sechestrat pe cei doi muncitori și că plănuiește să îi ucidă în cazul în care nu va fi anulată decizia prin care a fost evacuat din apartament. La adresa de pe strada Siretului s-au deplasat polițiști, jandarmi, pompieri și un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău pentru luarea măsurilor legale.

“Polițiștii Inspectoratului Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat de 60 de ani din Onești ar fi reținut împotriva voinței lor într-un imobil din localitate doi bărbați care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. (…)”, a declarat Gabriela Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău pentru Digi24.

Din nefericire, negocierile s-au încheiat tragic.

“A fost adus în CPU o persoană în jur de 36 de ani cu multiple plăgi înjunghiate, sternale, toracice anterioare și posterioare. A fost adusă în stop cardio-respirator. Inițial, s-a reușit resuscitarea pacientului, care, ulterior, a intrat iar în stop. (…), din păcate, în jurul orei 18:00 s-a declarat decesul. (…). Ar mai fi o victimă despre care nu vă pot da declarații”, a dezvăluit Anca Băncescu, director medical la Spitalul Onești, conform digi24.ro.

Este vorba despre celălalt muncitor, care, potrivit declarațiilor făcute de specialistă, a fost resuscitat în apartamentul groazei de colegii săi. Din nefericire, rănile pe care victima le-a avut au fost incompatibile cu viața.

Apoi a fost adus agresorul, în jur de 68 de ani, destul de agresiv, cu multiple plăgi împușcate, toracice, membrele superioare, membrele inferioare, care, după investigațiile din urgență, a fost dus sus, pe departamentul de chirurgie în vederea continuării investigațiilor și eventuala intervenție chirurgicală (…)”, a dezvăluit Anca Băncescu, director medical la Spitalul Onești, conform digi24.ro.

Sursa foto: captură video Digi24