10 filme horror noi, din 2020. Trebuie să le vezi neapărat noaptea

Publicat: 02/06/2020 | 13:46

Deşi industria cinematografiei a avut de suferit în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, au apărut totuşi câteva filme horror noi demne de menţionat. Dacă vrei să ai parte de o experienţă înfricoşătoare, trebuie neapărat să le vezi noaptea!

Z

Regizorul Brandon Christensen vine cu o poveste înfricoşătoare despre o familie care pare să fie terorizată de prietenul imaginar al fiului lor, care are doar 8 ani.

The Grudge

Celebra serie de filme de groază de inspiraţie japoneză a revenit cu un nou horror în care protagoniştii vor fi speriaţi şi terorizaţi de un spirit malefic.

Omul invizibil

O adaptare modernă, de groază, a romanului scris de H. G. Wells. O femeie este terorizată de ceea ce crede că este fostul ei prieten, declarat mort, iar nimeni nu vrea să o creadă.

The Lodge

Un horror atmosferic, care spune povestea unei femei care rămâne blocată din cauza zăpezilor într-o casă de vacanţă, alături de cei doi copii ai viitorului său soţ. La scurt timp încep să se petreacă lucruri inexplicabile, iar tensiunea creşte.

Blood Quantum

Un film cu zombie, despre un grup de nativi amerindieni care sunt imuni la un virus care transformă albii în zombie periculoşi. Pentru a supravieţui, ei trebuie să lupte cu hoardele de infestaţi.

After Midnight

Când prietena sa dispare brusc şi lasă în urmă un mesaj criptic drept singura explicaţie pentru acest gest, viaţa normală a unui bărbat se complică, iar starea sa mentală începe să se deterioreze. Apoi, din pădurea care se află în apropierea casei sale, începe să apară ceva groaznic.

Gretel şi Hansel

O nouă adaptare a celebrei poveşti în care doi copii se rătăcesc într-o pădure întunecată, doar pentru a se confrunta cu o vrăjitoare malefică. De data aceasta, lucrurile sunt cât se poate de înfricoşătoare.

Underwater

Un echipaj alcătuit din cercetători ai oceanului încearcă să supravieţuiască după ce un cutremur misterios le-a avariat grav staţia de cercetare care se află la fundul Gropii Marianelor.

Swallow

O casnică ce urmează să devină mamă pentru prima oară începe să simtă o nevoie obsesivă de a consuma obiecte periculoase. În vreme ce soţul ei şi familia acestuia încearcă să îi ţină viaţa sub control, ea trebuie să se confrunte cu secretul misterios care îi alimentează obsesia.

Color out of space

Viaţa liniştită a unei familii dintr-o zonă rurală a Americii este dată peste cap după ce un meteorit se prăbuşeşte în apropiere de ferma lor şi declanşează iadul pe pământ.